Tutaj jesteś: Strona główna » biznes » Ekonomia » W dni bezciastkowe lody tylko owocowe. Gastronomia wrocławska w latach 1945-1956

W dni bezciastkowe lody tylko owocowe. Gastronomia wrocławska w latach 1945-1956


W dni bezciastkowe lody tylko owocowe. Gastronomia wrocławska w latach 1945-1956

Cena: 52,40 zł

Wydawnictwo: eMKA

Liczba stron: 448

Oprawa: miękka

Numer katalogowy: 2044081

Dostępność: 24h

Poleć znajomym :




W dni bezciastkowe lody tylko owocowe. Gastronomia wrocławska w latach 1945-1956 - opis

Na pierwszy rzut oka praca dotyczy funkcjonowania gastronomii, a więc zagadnień ekonomiczno-społecznych, ale faktycznie czytelnik może otrzymać dużo więcej - studium obyczajowości żywieniowej w ówczesnej rzeczywistości społecznej. Przez to można powiedzieć, że to dzieło dostarcza wiedzy historycznej, ale i socjologiczno-kulturowej. Książka jest adresowana do szerokiego grona odbiorców - różnych profesji i specjalności naukowych, w różnym wieku, bardziej do tych z Wrocławia, ale i dla innych będzie ciekawą lekturą. Fragment recenzji wydawniczej prof. dr hab. Janusza Olearnika

Nowości z kategorii Ekonomia:

Człowiek w organizacji

Człowiek w organizacji
Cena 39,90 zł